7 ting der kendetegner et SMS lån

SMS lån

Det er sikkert ikke første gang, at du støder på begrebet; Sms lån. Men når det så er sagt, er det overhovedet ikke ensbetydende med hvad det egentlig indebærer.

Mange mennesker har på et eller andet tidspunkt i deres liv brug for at låne penge. Dette kan være vidt forskellige størrelser og det kan tilmed være til et hav af forskellige ting. Derfor findes der heller ikke kun en enkelt form for lån. Rent faktisk finder der lån til lige det du står og mangler og som samtidig passer ind i dine behov, krav og ønsker.

SMS lånet er et af disse mindre kendte former for lån, som dog på ingen måde skal undervuderes som lånetype.

Et SMS lån er rent faktisk et bankprodukt på helt lige fod med andre lån til privatforbrug. Med et sådan lån er det eksempelvis muligt at låne penge til forbrug eller til en ferie. Pengene fra disse SMS lån er til privat forbrug og som noget ganske særligt blandet låneudbyderne på nette sig ikke i, hvad pengene bliver brugt til. Dette adskiller sig i den grad fra bank lån, hvor du som udgangspunkt skal søge til noget specifikt.

SMS lån adskiller sig fra større forbrugslån ved, at lånebeløbet er betydeligt mindre og tilmed også har en kortere løbetid.

Som det i den grad antyder behøver et SMS lån ikke at blive optaget igennem en mobil. Det er også muligt at søge gennem en tablet eller bærbar. Navnet har rent faktisk blot fået navnet som følge af, at det er blandt den hurtigste type af lån at ansøge om.

Denne specifikke type af lån betegnes også, som et kortfristet lån.

Kendetegn

Et SMS lån har 7 helt igennem konkrete kendetegn, som det kan være en god idé at kigge efter, hvis det netop er denne type lån du tænker passer bedst til dig og dine behov.

  1. Lånebeløb fra ca. 1000-15.000 danske kroner. Hvilket i låne sammenhæng ikke er så stort et beløb.
  2. Det er nemt og enkelt at ansøge. Alt man skal bruge er sit nemID.
  3. Pengene bliver udbetalt allerede samme dag som underskrivelsen er gået igennem.
  4. Ansøger skal ikke forklare eller stå til regnskab for, hvad pengene skal bruges til.
  5. Der er en relativ kort løbetid (fra 1 måned og opefter), hvilket i lånesammenhæng er kort.
  6. Både ansøgning samt godkendelsesproces foregår hurtigt og effektivt.
  7. Der skal ikke stilles sikkerhed, som man ellers ofte ser hos andre former for lån.