Det mest simple tricks til at få plus på kontoen

Ser tallene på din kontoudskrift ikke helt så attraktive ud, som du godt gad? Måske holder din pengebeholdning sig lige over smertegrænsen, eller måske er der endda røde tal på bundlinjen.

Det er der heldigvis råd imod.

Og selvom der sikkert er en virksomhed eller to, der gerne vil fortælle dig, at løsningen er at optage det ene eller det andet hurtige lån, så du kan tisse i bukserne og få et hurtigt skud penge mellem hænderne, så er der en hel del smartere måder at gribe problematikken an på. De er måske knap så tillokkende ved første øjekast, men når først du har tygget lidt på dem, så er jeg sikker på, at du også vil kunne se fidusen.

Så her kommer det. Mit råd til, hvordan du får styr på økonomien. Et fuldstændig simpelt trick til at få plus på kontoen. Og ikke nok med at det er banalt simpelt . Det er også fuldstændig risikofrit. Og det bedste af det hele: De er gratis.

Jeps, du får dem uden at skulle hoste op med så meget som en rød reje, og renter og gebyrer tager jeg heller ikke noget af.

Så hvad venter vi på? Jamen, faktisk ingenting! Lad os komme igang.

Her får du mit bedste råd til en økonomi med overskud:

 

Less is more – små udgifter

Det lyder banalt, og det er det også. Men din økonomi er i det store hele afhængig af balancen mellem indtægter og udgifter. Det betyder, at hvis du har høje udgifter, så skal du også have høje indtægter. Og hvis du har høje udgifter, men lave indtægter, ja så kommer der altså til at komme ubalance og dermed røde tal på bundlinjen.

Derfor handler det i det store og hele om at du enten finder en helt utrolig smart måde at tjene flere penge på. Og her må jeg skuffe dig – for det er ikke så lige til.

Hvad der derimod er ganske lige til, er at nedsætte dit forbrug og ikke mindst dine månedlige udgifter. Her er især udgifter til bolig og bil nogle poster, der hiver store mængder monetos ud af budgettet. Kan du undvære bilen og nøjes med en bolig, der ikke ligger klos op og ned af Søerne i København, ja så er du altså allerede godt på vej.

Har du en masse guld liggende derhjemme, kan du selvfølgelig også bare sælge det. Det er vi ikke så mange, der har. Men for dem, der har: Klik her og Sælg Guld