Tag et lån og få råd til det, du mangler

Der kan være mange situationer, hvor du oplever, at du ville ønske, at du havde flere penge. Overvejer du at købe en ny bil eller et sommerhus? Eller overvejer du mindre erhvervelser som en ny computer eller fjernsyn? Der kan være mange grund til det ønskede behov for at have flere penge og deraf begynde at overveje et lån.

Hvordan låner jeg penge online?

Med de teknologiske muligheder vi har i dag, har det aldrig været lettere at låne penge – og så endda online. Du behøver altså ikke en eller flere ture forbi banken, for at kunne låne penge i dag.

Alt det kræver er, at du indsender en ansøgning, og denne ansøgning kan blive godkendt kort efter indsendelsen, og allerede samme dag kan du have pengene på din konto.

Det er muligt med et lån nu i dette øjeblik, og du kan låne alt fra 500 kr. og op til hele 300.000 kr. Der er altså til den, der har behov for at spæde til et nyindkøb, og der er til den, der skal have det helt store tilskud til en større investering.

Hvad med renter i forhold til et lån?

Renter er det, de fleste frygter, når de skal optage et lån, og det bør du også være opmærksom på. Når du har fundet et lån, skal du tjekke, hvilken slags rente, der er forbundet med lånet.

Der findes både fast og variabel rente. Som du måske kan regne ud ud fra betegnelserne, er en fast rente faste udgifter til renter over lånets periode.

Du skal endelig ikke lade dig falde for en variabel rente, som typisk er lavere ved første øjekast. Ved den variable rente falder og stiger renten ud fra markedsrenten. Det vil sige, at den justeres løbende. Derfor kan du i princippet ikke vide, hvad du går ind til, når du vælger denne mulighed

Du kan vælge et pusterum med afdragsfrihed

Du kan vælge et lån med afdragsfrihed, som gør, at der undervejs i din låneperiode er plads til at få et pusterum. Det skal forstås på den måde, at friheden ved afdraget gør, at du i perioder kan slippe for at betale afdrag og altså kun betale lånerenterne. Det gør lånet dyrere i det lange løb, men i nuets øjeblik kan det give en økonomisk frihed, hvor du kan undgå lige så mange udgifter pr. måned på grund af et eller flere lån. Det sidste, din økonomi skal gøre, er at få dig til at føle dig presset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *